← Back to SHOWS

Bitola Open City

Bitola Open City Festival

ГРАДОТ Е СЕГА И ОВДЕ
ГРАДОТ НЕ Е НЕМ ❌
ГРАДОТ СЕ ЖУРКА
ГРАДОТ СЕ САКА
ГРАДОТ Е ОТВОРЕН…по 21 пат
БИТОЛА ОТВОРЕН ГРАД – интернационален младински арт фестивал
ПРОГРАМА ▪️▪️▪️
❌ 23.06.2022 четврток
20.30 двор на МКЦ
BAD JUJU B2B JOSS
Beer bar & Triciklo
❌ 24.06.2022 петок
20.30 двор на МКЦ
BERRYQYAT B2B DEJAN DEX
*Промоција на книгата „ВО ДИЈАЛОГ“ Визуелна и применета ликовна програма на КСП Центар-Јадро (2020-2021)“.
Промотори: Ѓорѓе Јовановиќ и Владимир Јанчевски
Beer bar & Triciklo

❌ 25.06.2022 сабота
11.30 Јагода
Берза на винили
20.30 двор на МКЦ
Промоција на монографијатата: „МИЗАР Откровенија 1981-2021″ со Тошо Филиповски
*Слушачка промоција на музиката на Мизар со Александар Гулевски
Beer bar & Triciklo

❌ 26.06.2022 Недела
21.00 Градски парк Битола
✓ ВЕЛ
✓ БAiLDSA
✓ Helem Neјse
Beer bar & Triciklo
Фестивалот Битола отворен град е поддржан од Општина Битола во рамките на Бит Фест 2022 ✔️

26 June 2022

, BITOLA (NMK)

Audio

Newsletter